☆ BEAUTY ☆ MAKE-UP.

MEEKI SHINE & DEFINE HIGHLIGHTER PALETTE

Houden jullie ook zo van de Highlighter? Ik ben er zelf echt dol op, ga de deur niet meer uit zonder de Highlighter haha. Deze keer heb ik een highlighter gekocht bij de Action en ging deze even uitproberen. Check it out.

 

 

Hebben jullie ook zo lang allerlei make-up tutorials zitten kijken van Beautygloss of Manon Tilstra hoe ze hun highlighter aanbrachten en hoe ze deden contouren? Ik wel, begreep er helemaal niets van hoe ze het zo mooi konden doen haha. Ik keek eens een filmpje van Beautygloss en ik dacht: ´Hey! Maar dat wil ik ook.´ Sinds dien ben ik niet meer weg te slaan van de highlighter, overal waar ik kom en ik zie een highlighter stick of palette het moet met me mee naar huis.

               Deze leuke MEEKI HIGHLIGHTER PALETTE scoor je bij de Action voor maar €1,88!

                                     

Kopen jullie ook wel eens goedkope makeup van de Action? Of kopen jullie altijd de leuke dure merken make-up? Let me know! X

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *