Home ONDERWERPEN. ☆ BEAUTY ☆ HUIDVERZORGING

☆ RITUALS… The Ritual of Ayurveda: Hydrating handlotion.

Jullie weten dat ik echt heel erg van RITUALS.. houd. Vind het altijd zo leuk om de RITUALS.. binnen te stappen en dan weer een volle lading mee te nemen. Deze week gaat het over een Hydrating Handlotion. Lees je mee?

Zoals jullie weten heeft RITUALS… altijd series met namen. Deze keer heb ik een handlotion van de serie: The Ritual of Ayurveda. Kende deze nog niet maar deze handlotion is echt harstikke lekker. Je hoeft er maar een beetje van aan te brengen en je verdeelt het super goed over je handen en het droogt echt zo snel, hij ruikt ook harstikke lekker naar: indian rose & sweet almond oil.  Je hebt van deze serie ook een heerlijke parfum, body scrub, body cream, body mist etc.

Ik weet zeker, deze handlotion gaat echt overal met mij mee naar toe in mn handtas haha! Zelf vind ik het altijd zo fijn om een goede handlotion te hebben die goed en snel intrekt. 

Wat vinden jullie? Moet een handlotion snel intrekken of mag het wel wat langer duren voordat het goed ingetrokken is?

Liefs! X

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *