Tips. ☆ TIPS

☆ TIPS VOOR EEN GOED PASSEND CADEAU VOOR DAMES EN HEREN.

Ben je altijd op zoek naar een goed passend cadeau voor iemand? Vind je het moeilijk en weet je niet wat je moet geven? Lees dan gauw verder.

BRACELETS BY BAILEYJOYBRACELETS.

Een goed passend cadeau zoeken voor iemand is erg moeilijk. Zelf heb ik er altijd heel veel moeite mee, vooral omdat ik niet vaak wil dat het te duur wordt. Daarom heb ik een lijst gemaakt voor dames en heren op budget.

Hier een lijst met tips.

  • Koop bij de Action een leuk mandje met wat lekkere douchespullen, wat make-up of wat kleine dingen voor in huis. Je kan het zelf zo duur maken als je zelf wilt. Voor heren kun je dit ook doen, met douchespullen maar ook eventueel andere simpele dingen wat mannen vaak gebruiken.
  • Koop een cadeaubon van een winkel waar ze graag shoppen, dit kan je ook zelf zo duur maken als je zelf wilt.
  • Op Instagram is er iemand die suuuuuper leuke, hippe en betaalbare armbanden maakt. Dit is echt een goede cadeautip voor dames, maar ook voor heren die van sieraden houden. Je kunt zelf combineren welke kleur/print armbandje je wilt, en wat voor kralen je er op wilt. Voor 1 armband betaal je € 4,- en voor 2 armbanden betaal je €7,50 inclusief verzendkosten. Zelf heb ik twee weken geleden armbanden daar besteld, zie foto’s. https://www.instagram.com/baileyjoybracelets/?hl=nl
  • Je kunt voor mannen ook een speciaal drankpakket samenstellen. Je kunt het hier ook zo duur maken zoals je zelf wilt. Bieren zijn niet heel duur, maar als je voor Whiskey gaat ben je wel meteen heel veel geld kwijt tenzij er een leuke aanbieding is.
  • Vaak heb je op Social Deal ook leuke activiteiten staan. Voor dames kun je eventueel kiezen; een spadag, of high tea/high wine. Voor heren kun je ook kiezen voor een paar minuten in een speciale auto rijden e.d. Je kunt daar zelf goed kijken en kiezen wat jou leuk lijkt.

Hoop dat jullie een beetje meer inspiratie hierdoor hebben gekregen. Heb je zelf nog een leuke tip? Let me know in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *