” instagram livelifebydemy”

Je hebt zoveel leuke instagram profielen, maar je hebt er een paar die echt wel er tussen uit springen en waar je graag vaak op kijkt. Deze week heb ik een lijst gemaakt voor jullie met mijn top 5 favorieten op Instagram.

TOP 5 FAVS ON THE GRAM:

1: Manon Tilstra.


Manon Tilstra is een van de bekende influencers van Nederland. Ze plaatst ook erg leuke video’s over haar leven, en leuke shoplogs. Ze heeft ook nog een tweede account; interiorbynon. Daarop laat ze leuke kiekjes van haar huis zien.

2: Paulien Tilstra.

Ja, bekende achternaam haha. Paulien Tilstra is inderdaad de zus van Manon Tilstra. Ze vlogt ook over haar dagelijks leven met haat twee super leuke kinderen: Eli & Jenae. Ze heeft ook een tweede profiel waar ze vaak leuke outfits post, omdat vaak mensen vragen waar ze alles vandaan haalt en soms zelf weinig inspiratie heeft om kleding met elkaar te combineren; outfitsbypaulien.

3: MostWantedNL.

MostWantedNL is een kledingwinkel gevestigd in Rotterdam & Amsterdam, eigenaresse Danique Bossers is de beste vriendin van bekende influencer: Monica Geuze. Bij MostWantedNL is de kleding betaalbaar en echt super hip. Vaak kijk ik op deze instagram omdat ik er dan wat inspiratie kan uithalen hoe ze de kleding combineren voor als ik het ga kopen. Dan kan ik meteen een heel outfit scoren.

4: Monica Geuze.

Monica is een van de bekendste influencers in Nederland. Ze deelt vaak leuke foto’s van haarzelf met frummie Zara-Lizzy, of met vriendinnen of met Lars. Ze vlogt elke dag en zet elke maandag een weekvlog online.

5: Laura Ponticorvo.

Laura is ook een van de bekendste influencers in Nederland. Ze vlogt zelf ook elke dag en heeft ook een eigen webshop; www.buylau.nl. Betaalbare kleding, voor maatje XS tot en met XXL.

Dit was mijn top 5 van favvvs on the gram. Wat zijn jouw favoriete instagram pagina’s? Let me know.

Liefs.

X!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *