☆ FAVORIETE BUDGET HOTSPOTS IN BREDA.

Stel je voor je komt een dagje naar Breda (my hometown.) en je wilt lekker gaan uiteten of lunchen. Het is goed zoeken om een goed aangeschreven en een goedkoop restaurant / lunchroom te vinden.

Je hebt hier zoveel verschillende restaurants en lunchrooms en ook niet al te duur. Hier eerst een TOP 3 RESTAURANTS:

1: Proeflokaal Bregje.

Goedkoop restaurant. Je hebt hier een 3 Gangen Menu op Maandag t/m woensdag voor 14,95 en donderdag t/m zondag voor 16,95. Hier zit alleen het drinken niet bij ingegrepen. Het is zo ontzettend lekker, en je krijgt echt genoeg voor het geld dat je betaald. Als voorgerecht is de trio van vis een aanrader, als hoofdgerecht de kipsate met frites en als nagerecht het chocoladetaartje. Dit restaurant heeft ook nog meerderen vestigingen door Nederland zitten.

2: Popocatepetl.

Popocatepetl is een mexicaans restaurant. Je kunt hier allerlei verschillende mexicaanse gerechten krijgen, heerlijke gamba’s en heerlijke biefstuk. Dit restaurant heeft niet veel andere vestigingen door Nederland. Je kunt er ook heerlijke toetjes krijgen.

3: Happy Italy.

Happy Italy is een heerlijk italiaans restaurant. Je kunt er hele grote pizza’s krijgen en hele grote borden met pasta. Het is erg goedkoop en je krijgt ook heel veel voor wat je betaalt. Je betaald bijvoorbeeld voor een bord Pasta Carbonara €7,95 en je krijgt een heel groot bord vol. Het kan zijn dat je het niet op krijgt en dan vragen ze wanneer ze je bord komen halen of je het mee naar huis zou willen nemen. Je krijgt dan een mooi bakje mee wat je ook heel vaak nog zou kunnen hergebruiken.

TOP 3: LUNCHROOMS.

1: het Hart van Breda.

’t Hart van Breda is een leuke Grand Cafe waar je heerlijk kunt lunchen maar ook kun je hier avond eten. ’t Hart is ook voor s’avonds een leuk cafe om lekker te kunnen drinken en om bijvoorbeeld nacho’s te eten met vrienden/vriendinnen. Het is er heel erg betaalbaar.

2: Bon Appetit Breda.

Bon Appetit is officieel een cafetaria in Rijsbergen. Nu hebben ze in Breda een heel groot Ijssalon geopend, waar je ook de gelegenheid hebt om lekker te kunnen lunchen. Je hebt hier echt heeeeeel veel verschillenden soorten ijs. Het is echt een aanrader om te gaan lunchen, maar je zou eventueel ook kunnen avond eten. Je kunt het zelf zo duur maken als je zelf wilt.

3: JA!Breda.

Een heerlijke lunchroom met hele lekkere tosti’s vind ik zelf. Het is er niet heel groot binnen, maar je zit er wel lekker op je gemak vind ik. Lekker op het gemakje een Ijskoffie en dan lekker een tosti erbij. Het is helemaal niet duur.

Heb jij nog leuke hotspots hier in Breda op budget? Laat het me weten! Liefs. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *