ONDERWERPEN. ☆ TIPS

☆ Tattoages – zou jij er een nemen?

Afbeeldingsresultaat voor quotes about tattoo

Tatoeages.. tegenwoordig hebben heel veel mensen er wel een. Van een klein hartje naar een hele grote sleeve op hun arm. Steeds meer jongere meiden of jongens twijfelen er over om er een te nemen. Ik dacht ik begin er een blog over en laat meteen mijn tattoo’s showen.

Je kent het wel: ergens heel lang over aan het nadenken en twijfelen. Dat had ik ook met tatoeages, ik zag over het internet allemaal mensen met leuke plaatjes op hun lichaam. Toen dacht ik: dat wil ik ook. Op een gegeven moment kwam mijn moeder en ze had een tatoeage laten zetten, een vlinder met mijn naam er naast. Toen dacht ik: ja maar dat moet ik ook hebben, haha.

Op mijn 15e ben ik voor het eerst naar een tattooshop geweest, ik durfde totaal niet toen ik het naaldje zag maar dacht: joh, je wilt het en er staat een betekenis voor dus ga er voor. Mijn ouders wilden wel dat het een tatoeage was met een betekenis, en dat heb ik toen ook gedaan. Ik heb een vlinder met 3 sterren genomen, als aandenken voor mijn overgrootopa die nu 15 jaar geleden is overleden. Hij was echt als een beste vriend voor mij en kon het niet goed verwerken dat hij overleden was. Daarom nam ik toen een tatoeage voor hem.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Toen ik 18 werd heb ik een tatoeage genomen op mijn voet: Stay Strong. Aangezien ik de ziekte van Hashimoto heb wilde ik daar een tatoeage voor. Stay Strong vond ik wel een goede tekst, je moet altijd sterk blijven wat er ook gebeurt en hoe je jezelf ook voelt.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

Tips die ik je kan mee geven: Denk er heeel goed over na, zorg dat je niet ”zomaar” een plaatje op je lichaam zet. Het is ook heel prijzig, het is niet voor 5 euro even zo weggezet. Heb jij al een tattoage? Wil je er een? Laat het me weten! Liefs. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *