Afgelopen week was het begin van mijn andere eetpatroon aan te nemen, gezonder te gaan eten. Lees je mee hoe het ging?

Afbeeldingsresultaat voor healthy diet quotes

Vorige week maandag ben ik begonnen en het was erg moeilijk. Had elke dag wel echt trek in allerlei lekkere dingen, en zat niet snel vol. Zelf merkte ik op een gegeven moment dat ik echt langzamer moest gaan eten en echt met het eten bezig moet zijn.

Steeds als ik erg trek had of gewoon honger nam ik een stuk fruit, of dronk ik gewoon een groot glas water. Want dat is het beste wat je kunt nemen als je trek/honger krijgt.

Deze week heb ik zelf niet gesport omdat ik heel veel moest werken en bijna niet aan sporten toe kwam, thuis heb ik wat buikspieroefeningen gedaan en beetje mijn benen getraind maar dat was het.

Gerelateerde afbeelding

Vandaag ben ik op de weegschaal gaan staan, ik was echt heel erg benieuwd hoeveel ik af zou zijn gevallen. En jawel……… ik woog 92 KG en nu 90,4. Ben in totaal nu -1,6 KG kwijt. Ben zo super trots op mezelf, en dit geeft me zoveel meer motivatie!

Hoe is jullie week verlopen? Heb je het moeilijk gehad? Ben je afgevallen, of ben je aangekomen? Laat het mij weten! X

Liefs, Demy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *