CADEAUTIP ✮ FOTO OP HOUT.

Een paar weken geleden kreeg ik de gelegenheid om een foto op hout te laten bedrukken via Foto op hout Stunter. Dit leek me super leuk dus ik zei meteen ja! Heb toen meteen een foto van mij samen met mijn vriend uitgezocht die we het leukst vonden op de foto op hout. Ben je nieuwsgierig? Lees dan gauw verder.

Foto op hout – 80 x 60 cm.

Misschien dat je deze website al wel kent, of misschien op zoek bent voor iets anders dan een foto op canvas. Je kunt er namelijk een foto op steigerhout of een foto op hout maken. Naast deze twee opties heb je nog vele andere opties zoals een foto op gekreukeld canvas tot fotoboeken etc.

Naast deze opties heb je ook nog andere opties voor jou eigen foto zoals een whitewash behandeling of je eigen fotocollage maken via hun website!

Toen mijn foto op hout binnen kwam zag ik al dat hij goed verpakt was zodat hij geen schade op zou lopen tijdens transport, de foto zat in een grote kartonnen doos. Vind dat persoonlijk erg fijn omdat je dan weet dat ze goed en zorgvuldig met een bestelling van iemand anders om gaan.

Bij de foto op hout krijg je 2 ophang beugeltjes mee geleverd die je zelf in het hout moet schroeven, dit is super handig want je kan zelf bepalen hoe je hem op wilt hangen.Zelf koos ik er voor om bijvoorbeeld maar 1 beugeltje te gebruiken en deze in het midden van het hout te schroeven.

Zelf ben ik hartstikke blij met het eindresultaat. Zelf koos ik voor spoedverzending, en dat duurde ongeveer 1 week. Je hebt boven de 48,- gratis verzending, dus dan betaal je niet nog eens de verzendkosten.

Dit is echt een leuk cadeautip om aan je vriend(in), vader, moeder of aan je opa’s en oma’s te geven. Het is wat prijzig, maar je hebt wel voor levenslang een mooie herinnering aan de muur hangen.

Waarom het zo leuk is om dit te maken?

  • Je kunt zelf de foto(‘s) kiezen.
  • Je bepaalt zelf hoe groot je het wilt hebben.
  • Je kunt zelf bepalen hoe je hem wilt.
  • Het is super leuk om dit cadeau te geven.

Wil je hetzelfde als ik maken? Klik dan op deze link: Foto op hout 80 x 60 cm

Wat vind jij het leukst? Foto op canvas, of toch op hout? Laat het me weten!

Liefs, X!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *