☆ Avond Routine.

Vinden jullie het ook altijd zo fijn als je even een avondje voor je zelf hebt? Heerlijk op de bank met een kopje thee en een maskertje? Of heerlijk in bad met een bruisbal en kaarsjes om je heen aan? Vind het zelf altijd echt heerlijk om te doen. Benieuwd naar mijn avondroutine als ik een avondje voor mezelf heb? Lees gauw verder.

Eerst haal ik lekker mijn Make-Up er af van de dag zelf, doe ik daarna mijn gezicht reinigen met de Facial Cleansing van de Action. Daarna neem ik een lekker maskertje en ga ik even heerlijk relaxen in bad.

Als ik een lekker bad neem pak ik altijd een bruisbal, ik koop deze altijd bij de Etos. Daar vind ik ze het leukst en goedkoopst, helaas hebben we in breda geen LUSH. Na een heerlijk warm bad te hebben genomen ga ik heerlijk douchen. Vorige week heb ik van Koopjesdrogisterij een Bath & Showergel van Barnangen gekregen. Deze Shower & Bath Gel is gemengd met natuurlijk zeezout en beschermt het vochtgehalte serum. Om mijn haren te wassen neem ik de Neutral Shampoo, 0% parfum, omdat ik erg veel last heb van jeuk op mijn hoofdhuid door Shampoo met parfum.

Als ik uit bad kom dan ga ik lekker in mijn bed liggen met Netflix aan en mijn favo serie; Gossip Girl!

Wat is jullie avond routine? Gaan jullie ook graag in bad of wat doen jullie graag? Let me know.

X

Demy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *