✮ TIPS | Top 3 Netflix series.

Heb je ook vaak dat je een avondje voor jezelf wilt, op bed met een leuke, spannende of romantische serie? Wat lekkers erbij, gezichtsmaskertje op en done. Maar dan, je hebt je favoriete serie afgekeken en nu weet je niet wat je moet. Daarom heb ik een top 3 favoriete Netflix series voor je klaar staan, lees je mee?

Je hebt waarschijnlijk al allerlei series gezien en je ziet door de bomen het bos niet meer nu. Ik heb zelf ook al allerlei series gezien, en begon dan steeds overnieuw met dezelfde serie. Gossip Girl heb ik bijvoorbeeld echt al 5 keer overnieuw gekeken haha, oops!

Mijn top 3 Netflix series:

  • Dynasty: Dynasty is een primetime-dramaserie over de rijke familie Carrington die in Denver woont. De Carringtons hebben een Olie-imperium genaamd Denver-Carrington. Het rivaliserende bedrijf Colbyco behoort tot Alexis Carrington-Colby.
  • F.R.I.E.N.D.S: De serie draait om een groep van zes vrienden: Rachel, Monica, Chandler, Joey, Ross & Phoebe. De zes twintigers wonen en werken in Manhattan, New York. Als het verhaal begint, heeft Rachel net haar verloofde Barry voor het altaar achtergelaten en is ze samen gaan wonen met haar beste vriendin uit haar kindertijd, Monica. Het tweetal woont in een appartement tegenover dat van Chandler en Joey en ze trekken veel op met Monica’s broer Ross, die recent gescheiden is van zijn lesbische echtgenote. Daarnaast is er Phoebe, Monica’s ex-huisgenote. Het verhaal speelt zich af in verschillende appartementen. Vooral in dat van Monica wordt veel beleefd, maar ook in dat van Ross en dat van Chandler en Joey. Daarnaast brengen ze ook veel tijd door in het koffiehuis om de hoek van hun appartementen, Central Perk.
  • Gossip Girl: Ja, Gossip Girl. Tuuuuurlijk staat deze in mijn lijstje. Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die ertoe doet dan Gossip Girl? Kirsten Bell spreekt de stem in van Gossip Girl. Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die ertoe doet. Zij stuurt de hele serie door sms’jes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. Hoe je een Gossip Girl sms kan herkennen? Simpel. Iedereens mobiel gaat vlak na elkaar af.

Dit zijn mijn favoriete series tot nu toe op Netflix, wat zijn jullie favoriete series op Netflix? Laat me weten in de comments.

Liefs, Demy. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *