ONDERWERPEN. ☆ HEALTH ☆ MY JOURNEY ☆ ONDERWERPEN

☆ MY JOURNEY – FITNESS & EEN BETERE LEVENSSTIJL.

Even wat nieuws op mijn blog, elke dinsdag, donderdag en zaterdag een blog over hoe het met mij gaat met mijn proces om af te vallen en een betere levensstijl te creeéren.

Ik zag mezelf op foto´s en ik schrok me echt kapot, en ik voel me ook echt niet prettig met dit gewicht wat ik nu heb. Op dit moment weeg ik 93 KG, en wil graag 65 KG gaan wegen. Goede en lange proces nog te gaan.

Afbeeldingsresultaat voor healthy life

Afgelopen week ben ik begonnen met afvallen, ik was ten einde raad omdat ik gewoon niet wist wat ik nou het beste kon doen qua fitness en eten. Toen had ik de site van www.gymjunkies.nl gevonden, en zij verkopen een 8 weken lifestyle plan, om vet te verliezen. Ik dacht ja dat is voor mij een goed iets, aangezien ik het moeilijk vond om voor mezelf te bedenken wat ik mocht eten etc. Dus ik heb dat plan aangeschaft, en ben echt heel blij met het plan. Je mag zoveel eten op een hele dag, en er zijn ook mindset opdrachten bij waar je aan kunt werken.

Gisteren ben ik voor het eerst naar een groepsles geweest in de sportschool, genaamd FunXtion. Hier leg je een heel parcour af, 3 a 4 keer in 20 a 25 minuten. Dan ga je nog 15 minuten buikspieren trainen, en daarna ben je echt geslooopt.

Ik hoop dat ik echt deze week goed ben afgevallen, want ik heb echt een lange tijd te gaan om de kilo´s er af te krijgen. Hebben jullie tips om goed af te vallen, buiten gezond eten en groepslessen?

Donderdag weer een nieuwe blog. Liefs.

XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *