Home ONDERWERPEN. ☆ Onderwerpen.

Stedentrip Praag – Juli 2019.

Hey allemaal,

In Juli zijn mijn vriend en ik samen naar Praag geweest, voor 4 dagen. We hadden eigenlijk geen plannen om op vakantie te gaan en het was eigenlijk ook niet de bedoeling haha! Maar we zagen een geode aanbieding via TUI en we waren meteen verkocht. Lees je mee hoe het was?

HOTEL THEATRINO – PRAAG.

Op 22 juli vlogen wij om half 8 vanaf Eindhoven naar Praag, lekker vroeg dus we konden een geode dag vullen in Praag. We verbleven in hotel Theatrino, een beetje buiten het centrum van Praag. Dat was ongeveer 20 minute lopen en we waren in de Oude Stad.

GALLERY OF STEEL FIGURES.

We zijn die dag meteen leuke dingen gaan bekijken, we zijn onder andere naar: Gallery of Steel figures geweest. Je hebt hier allerlei figuren van staal / metaal. Zie:

Dit vonden we echt heel gaaf om te zien, en dit kostte maar 10,-! Je betaald daar natuurlijk wel in Tsjechische Kronen, het is daar een stuk goedkoper als hier in Nederland. Dat is 1 ding wat zeker is. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, lucht en buiten
ASTRONOMISCHE KLOK.

De wereldberoemde klok van Praag, de Astronomische klok. Je kunt hierin zien hoelaat het is en hoe de zon en de maan staan. Harstikke mooi om te zien, echt een aanrader.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, inclusief Wilfred Pronk, lachende mensen, zonnebril, selfie, buiten en close-up
Mijn vriend en ik op de Karelsbrug.

Hier waren we op de Karelsbrug in Praag. Erg mooi uitzicht hadden we vanaf hier, het was alleen heel erg druk.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, buiten en water

Waar ben jij heen geweest deze zomer? Zonvakantie of ook een stedentrip? Let me know.

XX Demy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *