FA deodorant. ☆

Normaal heb ik nooit een merk deodorant, ik koop vaak mijn deodorants gewoon bij de Action van een onbekend merk. Maar afgelopen week liep ik in de Etos en waren alle FA producten 1,-. Toen heb ik twee deodorants meegenomen, en voor jullie getest. Dat ga ik met jullie delen in deze blog.

Deze keer heb ik de Paradise Moments en de Divine Moments gekocht, deze roken eigenlijk wel het lekkerste. Niet al te zoet, gewoon echt zoals een deodorant moet ruiken haha.

De Paradise Moments heeft een geur van Tropische hibiscusbloemen, dat zou je al kunnen verwachten als je de voorkant bekijkt van de deordorant. Hij bevat 0% Aluminium zout. Ook heeft hij een 48H protection, en dat heb ik voor jullie getest.

Hij blijft zelfs langer als 48 uur aan je lichaam hangen, ik had hem s’ochtends om 07:00 op gedaan, ging s’avonds douchen en ik hoefde hem niet nog een keer te gebruiken want ik rook hem nog goed. Dag er na rook ik er nog steeds heel goed naar, je hoeft hem echt maar 1 keer te gebruiken en hij blijft erg lang hangen. Dat is wel fijn aan de FA Paradise Moments deodorant.

De Divine Moments is eigenlijk hetzelfde als de Paradise Moments maar dan wel met een andere geur; Wild Camilla. Deze is eigenlijk wel mijn favoriet. Deze geur blijft ook erg lang hangen, en dat is echt harstikke fijn. Zelf vind ik deze het lekkerste ruiken.

Ze zijn nu in de aanbieding bij de Etos voor maar 1,- per stuk. Normaal kosten de Divine Moments €3,39 en de Paradise Moments €3,55.

Ik ben erg benieuwd naar welke deodorants jullie gebruiken? Ook FA? Of juist een ander merk? Let me know.

Liefs, Demy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *