My 4 favorites: Essence.

Make-up. Iedere vrouw houd wel van Make-up, al is het maar een lijntje op je oog of alleen mascara. Elke vrouw houd er wel van. Ook ik ben er echt dol op, ik vind elk merk wel echt top. Maar mijn favoriet is toch wel echt Essence. In deze blog laat ik jullie zien wat mijn favorieten zijn van Essence.

Favoriet nummer 1:

Essence Glow To Go Highlighter Palette; 10 Sunkissed Glow. Je hebt 4 verschillende kleuren, en ze zijn echt prachtig mooi. Zijn totaal 4 verschillende kleurtjes op het pallet. Dit palette kost €4,59 bij de Etos, het zou kunnen dat hij uit het assortiment is gehaald. Aangezien ik hem met een 50% sticker heb gekocht.

Favoriet nummer 2:

Essence mattifying compact powder. Dit is een matte poeder die ik altijd gebruik als einde van mijn makeup routine zodat het een rustigere look geeft en iets matter. Ik gebruik altijd een lichtere kleur dan mijn normale huidskleur. Normaal heb ik altijd nummer 2 of 20. En van deze powder heb ik een nummer 10: light beige. Deze heb ik eens bij de Kruidvat gekocht voor: €2,89!

Favoriet nummer 3:

Essence fresh & kit awake make-up; 20 fresh nude. Deze foundation is echt ontzettend fijn! Hij blijft echt een hele dag zitten, en dat heb ik echt wel nodig haha. Zelf zweet ik best veel in mijn gezicht met werken, en nu met deze foundation blijft hij echt zo netjes zitten. Officieel blijft hij ook echt 12 uur zitten. Het is een healthy glow foundation, met vitamine complex & cranberry water. Dat ruik je ook echt als je hem op je gezicht hebt aangebracht. Ik deed het altijd eerst met een foundation kwast, maar sinds ik deze foundation heb gebruik ik de beauty blender. Je shopt deze eventueel bij de Etos & de Kruidvat voor maar: €4,99!

Favoriet nummer 4:

Essence instant volume mascara. Deze mascara hoef je maar twee keer aan te brengen op je wimpers en ze zijn meteen goed van volume. Dat vind ik zelf erg fijn van deze mascara, ik hoef maar twee keer te knipperen en het zit meteen helemaal goed zoals ik wil haha. Je shopt deze voor maar €2,99!

Hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat mijn favorieten zijn van Essence. Wat is jouw favoriete Make-up merk? Let me know.

Xx Demy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *