Beebee face contouring kit. ☆

Vorige week heb ik een nieuwe contouring kit besteld bij Beebee. Harstikke fijn make-up merk vind ik zelf. Daar haalde ik altijd mijn eyeliner en nu zag ik de contouring kit en ik wilde hem meteen gaan uitproberen voor jullie.

Het brengt heel fijn aan op de huid, vaak heb je contour palettes wat best stroef aanbrengt. Ook zijn het mooie kleuren en niet te donker of oranje. Bij veel palettes als ik het aanbreng kreeg ik een oranje contour streep op mn gezicht haha.

Nu gebruik ik de donkerste om te contouren. Deze blush & highlighter zijn niet fel en voor een rustigere look is dat erg prettig.

Ik breng de contour aan met mijn blush & contour brush 307 van de Hema, de highlighter met de highlighter brush 312 van de Hema, en de blush ook met de blush & contour brush 307 van de Hema.

Het is een fijn product, alleen je ziet alleen de contouring maar de blush & highlighter vallen zo wat niet op, dat is erg jammer. Maar het is wel heel mooi rustig en niet te opvallend.

Deze face contouring kit kost €21,95 bij Beebee cosmetics.

Wat is jullie favoriete contour kit? Let me know.

xx Demy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *