Rituals of Chado – body mist. ☆

Als jullie mij al een tijdje volgen weten jullie dat ik echt dol ben op Rituals. Mijn hele kast staat er mee vol, van kaarsen tot aan geurstokjes tot aan parfums. In deze blog vertel ik jullie over een Limited Edition van de Rituals, genaamd: CHADO.

Deze bodymist is een heerlijke geur van bamboe en matcha, twee keer sprayen en je hebt een heerlijke rustige geur om je heen. Zelf vind ik hem een beetje sterk, maar misschien dat ik toch teveel op mijzelf heb gesprayd. Je kunt dit ook gewoon in je huiskamer als geur gebruiken, en dan twee keer in de week even sprayen.

Wil je je lichaam en huis er helemaal compleet mee maken met de Ritual of Chado? Bekijk dan ook de parfum, geurstokjes, body cream en de body scrub. Zo maak je het helemaal compleet, en het is erg leuk om dat te combineren.

Heb jij een favoriet thema bij de Rituals? Of houd je hier totaal niet van? Let me know.

x Demy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *