Beauty. Home ONDERWERPEN.

My natural make-up look. ☆

Vandaag laat ik jullie zien wat mijn natural make-up look is voor dagelijks en dan ook meteen welke spullen ik hier voor gebruik. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Als basis gebruik ik altijd een huidserum, deze heb ik ooit eens bij de Wibra meegenomen omdat ik even wilde proberen of het hielp. En sinds dien kan ik niet meer zonder haha. Ook gebruik ik een creme van Rituals.

Dan begin ik met mijn foundation. Ik heb een foundation van Essence en dat is nummer 20 fresh nude. Dit breng ik aan op mijn nek, wangen, neus, kin en voorhoofd en dan breng ik het verder aan met een beauty blender.

Daarna begin ik met de concealer, dit breng ik aan onder mijn ogen. De concealer die ik gebruik is van Revolution. Ik neem altijd een kleur lichter dan mijn fountdation kleur. De kleur die ik van de concealer gebruik is nummer 10.

Nadat de concealer is aangebracht neem ik een poeder van Essence en dep ik dat onder mijn ogen. Anders zie je het verschil van de foundation en de concealer. Ook breng ik het verder een beetje aan in mijn nek, zodat het een nette overgang heeft.

Als de poeder is aangebracht begin ik aan mijn ogen, hierbij doe ik als natural look alleen maar mascara. De mascara die ik gebruik is van Essence. Twee keer knipperen en de mascara zit perfect.

Daarna begin ik aan het contouren, dit doe ik met de contouring kit van Beebee. Ik breng het aan en daarna met een grote make-up kwast blend ik het een beetje uit zodat het niet teveel opvalt. Daarna breng ik een highlighter van Revolution vivid baked.

Daarna spray ik mijn gezicht in met de Fixing Spray van de Etos. Dan blijft het een hele dag goed zitten. Eindresultaat:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *