Story over dingen van vroeger; favoriete boyband.☆

Boybands, we hebben er heel wat gehad in de afgelopen jaren. Zelf had ik 1 boyband die ik echt geweldig vond. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder.

Weet niet of je ze kent, maar de Jonas Brothers was echt een populaire band toen ik wat jonger was. Ik was 11/12 jaar en was echt heeeeeeelemaal gek op hun. Zelfs naar hun concert geweest in 2009 in Rotterdam. Jammer genoeg zijn ze even later uit elkaar gegaan.

Afbeeldingsresultaat voor jonas brothers 2009 wallpaper
2009.

Niet normaal hoe fan ik was.. mijn hele kamer hing er gewoon helemaal mee vol tot aan het plafond toe haha. Helaas heb ik daar geen foto’s meer van maar anders had je echt gelachen denk ik.

Afbeeldingsresultaat voor jonas brothers 2019 wallpaper
2019.

En jawellll, ik ben harstikke blij… want ze zijn weer bij elkaar en maken weer muziek. En ook gaan ze weer touren, en het leukste is dat ik ook weer naar hun concert ga op 20 Februari 2020. Iedereen verklaart me voor gek maar ook toen ze niet samen waren bleef ik hun muziek luisteren.

Afbeeldingsresultaat voor jonas brothers happiness begins

Ook hebben ze weer een nieuw album uitgebracht: Happiness begins! Ik vind ze echt zo mooi de nummers van het nieuwe album. Vooral Only human & Hesitate zijn mijn favorieten!

Had jij ook een favoriete boyband? Zo ja, welke?

x Demy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *