Vivid baked highlighter by Revolution. ☆

Golden lights highlighter vivid baked by revolution; €3.79.

Highlighter… elk meisje/vrouw die van make-up houd heeft wel een highlighter in haar make-up tasje zitten. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder een highlighter haha. Zelf gebruik ik het ook en ik heb echt zoveel highlighters liggen dat ik soms niet meer weet welke ik wil gebruiken haha!

Ik kwam deze highlighter tegen bij de Kruidvat, want ze hadden daar een heel wand staan met allerlei producten van Revolution. Op dat moment was ik alleen van plan om een nieuwe concealer mee te nemen. Ik twijfelde dus ik probeerde hem eerst even op mijn arm. Ik zag de kleur en was meteen verkocht, en kon ik deze highlighter natuurlijk niet laten liggen.

Op mijn arm aangebracht.

Toen ik thuis kwam, ben ik hem meteen gaan proberen. En het is zo’n mooie kleur. Het is gewoon heel lichtjes goud met meer glitter erin. Hij ruikt alleen wel een beetje vreemd, maar buiten dat ben ik echt heel blij met deze highlighter.ü

Wat is jouw favoriete highlighter? Of gebruik je het niet?

xx Demy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *