Revolution – Cover & Conceal palette.

Daar ben ik weer! Met een nieuwe review over de Cover & Conceal palette van Revolution. Ik heb deze besteld bij Boozyshop zoals je ziet, ben je benieuwd? Lees dan gauw verder.

Zoals je ziet zit er 8 verschillende kleuren in het palette. Dit palette is de Light – Medium. Je hebt deze in een nog lichtere versie, en een donkere. Voor mij is de Light – Medium het beste, aangezien ik zelf niet heel licht ben maar ook niet te donker. Sommige kleuren op dit palette is voor mij ook nog te licht, maar voor concealer is dat geen probleem.

Ik breng de concealer aan met de Tapered Conceal Buffer | 1300 van Boozy Cosmetics. Dit doe ik zelf nadat ik mijn foundation al heb aangebracht. Ik heb de onderste van het tweede rijtje vanuit links gebruikt.

Het brengt erg fijn aan en het verbergt goed de dingen die je wilt weg werken. Je merkt met dit product erg goed dat je het verschil merkt tussen hele goedkope concealers & een merk concealer. Mijn voorkeur gaat dan toch echt uit naar dit Revolution palette.

Dit palette kost bij Boozyshop €7,95!

Wat koop jij het liefst? Merk of gewoon concealers van de Action?

Liefs, Demy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *