Nieuw jaar, nieuwe kansen.

Als eerste nog de beste wensen! We zitten alweer in 2020… jeetje time flies. Een jaar is zo voorbij zien we wel, haha!

Veel mensen hebben allerlei goede voornemens voor het nieuwe jaar. Heb jij goede voornemens? Of vind je dit echt zo’n onzin? Mijn goede voornemen is; -25 KG afvallen dit jaar, ik wilde het vorig jaar al doen.. maar het is me toen niet echt gelukt. Mijn mindset is namelijk erg negatief.. en dat moet je juist niet hebben als je wilt afvallen.

Wat ga ik daaraan doen?

Paar maanden geleden heb ik een 8 weken lifestyle plan gekocht bij Gymjunkies. Ik gunde me toen geen tijd om het goed door te nemen en is er niets meer van gekomen. In die tijd had ik het verschrikkelijk druk (is geen excuus) en deed ik waar ik zin in had, waar ik nu erg veel spijt van heb, haha. Maar dit plan heeft verschillende mindset opdrachten, die ik elke week moet doen. Daarmee blijf je bewust bezig met je mindset, en dat is erg belangrijk als je een gezond & fit lichaam wilt.

Je kunt zelf dit plan ook bestellen bij Gymjunkies, je hebt een plan voor mannen & vrouwen! www.gymjunkies.nl !

Benieuwd naar hoe het bij mij gaat?

Wil jij weten hoe het met mij gaat deze weken? Houd dan elke dinsdag mijn website/instagram in de gaten voor updates!

Ben jij al heel veel afgevallen? En wil jij jouw ervaring delen? Laat een reactie achter!!

Liefs Demy.