CADEAUTIP! ➤ Wereldkaart op canvas.

Hoi allemaal, lang geleden maar hier ben ik weer! In dit artikel heb ik weer een super leuke tip om Cadeau te doen! Lees je mee?

Een paar weken geleden mocht ik een mooie Wereldkaart op Canvas van 120 x 80 cm bestellen bij Wereldkaarten.nl ! Mijn vriend en ik zijn al wat dingen aan het bekijken wat we graag in ons huis zouden willen als we gaan samenwonen, en toen we deze gelegenheid kregen zeiden we meteen ja! Ben je nieuwsgierig naar welke we hebben gekozen? Of dat er iets leuks bij zit om cadeau te geven? Lees dan gauw verder!

Je hebt er heel veel verschillende soorten, je hebt een canvas met alle landen er op, je hebt ze met aquarel verf, aziatische print zwart-blauw of zwart-roze, en nog veeeeeel meer! Hier een paar voorbeelden van onze favorieten waar we niet goed een keuze uit konden maken, haha:

Geometrisch – lijn canvas.
Eenvoudige – zwart/wit canvas.
Geometrisch – zwart canvas.

Uit eindelijk hebben wij na een hele lange tijd zoeken toch voor de wereld kaart geometrisch zwart/wit gekozen. Wij houden erg van zwart/wit en vinden het geometrisch wel echt super gaaf. Ook zou dit later goed bij ons in het interieur passen, en daarom hebben we voor dit gekozen.

Toen het binnenkwam zat het erg goed verpakt, en dat doet me echt goed want dat betekend wel dat ze graag willen dat het goed word geleverd bij diegene die het besteld heeft!

Je kunt bij de bestelling ook ophangbeugels en prikvlaggetjes mee bestellen, maar wij zijn alleen voor de ophangbeugels gegaan. En deze hadden wij ook toen we een foto kado mochten uitzoeken, en dat is een heel fijn ophangsysteem.

Ophangbeugel met schroeven.

Beugeltje bovenaan in midden vastgezet.

Zoals je ziet zit er ook een gebruiksaanwijzing bij, en dat is super fijn voor als je dit nog nooit gedaan hebt. Wij kregen hierbij twee ophangbeugels en wij hebben er voor gekozen om deze keer maar 1 beugel te gebruiken waarbij we hem bovenaan in het midden hebben vastgemaakt.

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! We hadden ook niet verwacht dat het zo snel binnen zou zijn, we hadden het op maandag besteld en woensdag was hij al binnen! Je betaald voor de Wereldkaart op Canvas 119,95 incl. verzendkosten en incl. het ophangsysteem & 100 prikvlaggetjes!

Dit is een super leuk idee om cadeau te geven aan iemand die net uit huis gaat, of gewoon voor jezelf om je muur gezellig op te vrolijken!

➤ Wil je er ook een bestellen? Ga dan snel naar www.wereldkaarten.nl !

➤ Wil je toch een persoonlijke foto op hout/canvas? Ga dan snel naar www.fotocadeau.nl !

Wat vind jij hiervan? En wat voor soort wereldkaart zou jij kiezen?

Laat het me in de reacties weten!

Liefs! X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *