Cadeautips. Home ONDERWERPEN. Tips.

ITS ALMOST VALENTINE! Cadeautips voor hem of haar! ☆

ITS ALMOST VALENTINE! Jaja, aankomende vrijdag is het 14 februari en dat betekend Valentijnsdag! Valentijnscadeau’s zijn vaak heel moeilijk! Je houd natuurlijk altijd van je partner, maar toch wil je hem of haar die dag even extra in het zonnetje zetten! Ik heb een paar cadeautips voor hem of haar op een rijtje gezet:

Watercolor Heart Printable

Cadeautips voor hem:

1: Eigen whiskey/wijn/bier glas maken:

Je kunt bij Your Suprise een wijnglas, champagneglas, whiskeyglas of een bierglas graveren met zijn naam er op! Je kunt ook zelf een mooi design kiezen die je om de naam heen wilt. Ook kun je kiezen hoeveel glazen je wilt bestellen. Voor een whiskeyglas betaal je met gravering €12,95!

Whiskey glas graveren - 2 stuks
Whiskeyglas.

2: Koffiebeker met een foto of tekst.

Je kunt hem natuurlijk als hij graag koffie/thee drinkt een leuke mok geven met een leuke foto van jullie samen, of met een grappige tekst erop! Bij RUMAG. heb je hele leuke koffiebekers. Bij de HEMA kun je met een leuke foto een koffiebeker maken!

RUMAG. €11,90.
Hema. €12,00.

3: Middagje Karten.

Ga met hem lekker een middagje karten! De meeste mannen houden wel van racen! Het is niet super goedkoop, maar je hebt er toch een leuke middag voor terug. Hier kun je kijken waar ze een indoor kartbaan bij jou in de buurt hebben!

Cadeautips voor haar:

10 x Valentijn quotes (oa. voor je letterbord)

1: Greetz kaart + macarons. (a woman loves sweet candy!)

Jaja, je kunt ook gewoon simpel een leuke kaart sturen met een leuke tekst met een doos macarons erbij. Want ja, vrouwen houden nou eenmaal van snoepen! Je kunt dozen nemen met verschillende smaken, of de Red Velvet smaak! Bij beide kun je kiezen of je een doos van 6 stuks neemt voor €16,95 of 12 stuks voor €20,95! Greetz heeft echt hele leuke kaarten om uit te kiezen.

Afbeeldingsresultaat voor macarons

2: Het Bucketlist boek voor koppels!

Nu denk je misschien echt van: WAT?! Maar ja, er is een Bucketlist boek voor koppels. In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Hij kost €12,99 op Bol.com.

3: Verwenpakketje van de Rituals!

Elke vrouw houd er wel van om haarzelf lekker in de watten te leggen. Al is het in bad met een heerlijke bruisbal, of is het douchen met een fijne shower foam! Bij Rituals heb je mooie pakketjes om cadeau te geven, en je kunt het zelf zo duur maken als je zelf wilt. Een tip is de Ritual of Tsuru! Dat is een heerlijke geur, dit pakket is bijvoorbeeld erg leuk om te geven, dit pakket kost €45,00!

Er zit een geurkaars in, bodycream, bruisbal en showerfoam.

The Ritual of Tsuru Gift Set

Zo, ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren! Het is al bijna Valentijnsdag, dus hurry up! Heb jij al een kado gescoord, of heb je een ander leuke tip? Laat een reactie achter!

Liefs, Demy!X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *