De laatste keer dat ik hier een artikel over maakte was het begin Januari volgens mij haha! Dus ik dacht laten we maar even een update geven over hoe het gaat met me met het afvalproces haha. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

We zijn nu een maand verder en ik moet zeggen dat het me goed gaat. Ik houd het redelijk goed vol, ik heb ook echt wel zeker momenten dat ik me heerlijk even laat gaan hoor. Vooral de zaterdagavonden zijn voor mij het lastigst, omdat ik dan graag een bioscoopje pak samen met mijn vriend, of we gaan graag uiteten op de zaterdagavond.

mindset IS everything 🌟  Lark & Ives Quotes | Quotes to Live By | Quotes about Strength | Inspirational Quotes | Love Quotes | Motivational Quotes | Deep Quotes | Positive Quotes | Life Quotes | Confidence Quotes |Strong Women Quotes | | Short Quotes | Quotes Wallpaper | Quotes Feelings | Friendship Quotes | Famous Quotes | Adventure Quotes | Beautiful Quotes | Simple Quotes | Travel Quotes | Quotes by Emotions | iPhone Wallpaper | Quote

Ik begon met startgewicht: 94,5 kilo, en nu weeg ik 90,1! Jaja, in een maand tijd met wel wat cheatdays enz erbij gewoon 4,4 kilo afgevallen! En dat met mezelf er elke keer aan herrineren dat ik het kan, dat het me gaat lukken!

Positive mindset is echt zo belangrijk als je wilt gaan afvallen, want als jij in je hoofd blijft herhalen dat je het niet kan.. dan gaat het je niet lukken. Je moet streng zijn voor jezelf en je laten herhalen dat JIJ het kan en dat iedereen kan zeggen wat ze willen maar JIJ kan dit!

Ook moet je onthouden als er iets fout gaat, dat je misschien toch te vaak gecheat hebt, dat er wel iets is goed gegaan! Gewoon erbij denken; ja jammer dit was lekker en daarna gewoon weer doorgaan met waar je was gebleven wat je goed deed! Je bent er mee bezig, cheaten mag en dat is soms ook nodig om het goed vol te kunnen houden! Je moet je niet schuldig voelen als je iets teveel hebt gesnoept.

Quotations  Wallpapers  iPhone  Android   android iPhone #android #iphone #quotations #wallpapers

Volgende week dinsdag ben ik er weer met een leuk artikel over hoe het gaat, of ik nog meer ben afgevallen of juist aangekomen! Stay tuned!

Liefs, Demy!

Ook moet je onthouden als er iets fout gaat, dat je misschien toch te vaak gecheat hebt, dat er wel iets is goed gegaan! Gewoon erbij denken; ja jammer dit was lekker en daarna gewoon weer doorgaan met waar je was gebleven wat je goed deed! Je bent er mee bezig, cheaten mag en dat is soms ook nodig om het goed vol te kunnen houden! Je moet je niet schuldig voelen als je iets teveel hebt gesnoept.