Home ONDERWERPEN. ☆ TIPS

TIPS ☆ Netflix Series.

Een goede serie is soms heel moeilijk te vinden. Vaak denken we bij de eerste aflevering: Nah, dit is toch niks. Vandaag heb ik voor jullie een top 5 van Netflix Series! Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder!

1: You, seizoen 1 & 2! (er komt een derde seizoen!)

Penn Badgely die jullie vast wel kennen van Gossip Girl speelt hierin Joe. Ik kan wel gaan uitleggen hoe het in deze serie gaat.. maar je kunt beter zelf gaan kijken haha! Als je er eenmaal aan begint kun je niet meer stoppen! Een echte aanrader dus haha.

2: The Witcher.

O my god, deze serie is echt in 1 woord: geweldig! Het is gebaseerd op boeken van: Andrzej Sapkowski & Przemyslaw Truscinski! Ook hebben ze van The Witcher een game gemaakt!

Geralt van Rivia (Henry Cavill), een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters. Ze hebben bevestigd dat ze in Februari 2020 gaan filmen voor een nieuw seizoen!

3: Sex Education seizoen 1 & 2.

Ja, waar ga ik beginnen haha!

Nadat Otis Milburn, zoon van een sekstherapeute maar zelf seksueel onervaren, met succes een klasgenoot met een seksprobleem heeft weten te helpen, besluit hij met de rebelse en ongemerkt intelligente Maeve Wiley een ondergrondse sekstherapiepraktijk op school te beginnen. Er is nog niet bevestigd of er een seizoen 3 komt.

Trailer Seizoen 1:

Trailer Seizoen 2:

4: Brooklyn Nine-Nine (seizoen 1 t/m 5)

Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse televisieserie uit 2013. De serie draait om het fictionele 99ste district van de New York City Police Department, in Brooklyn waarbij zijn rechercheurs en de nieuw aangestelde commandant worden gevolgd!

Trailer seizoen 1:

Je kunt meer trailers vinden op Youtube natuurlijk!

5: Good Girls.

De zussen Beth en Annie hebben er financieel wel eens beter voor gestaan en ook hun BFF, Ruby, komt aan het eind van de maand flink wat geld tekort. Beth en Annie schrijven rode cijfers vanwege gedoe met de vaders van hun kinderen en Ruby heeft extra knaken nodig om de dure medicijnen van haar dochtertje te kunnen bekostigen. Mooi vervelend allemaal. In een poging hun cashflow te reanimeren, bedenken ze een waterdicht plan: ze gaan de supermarkt waar Annie werkt, overvallen. What could possibly go wrong?! Alles natuurlijk.

Seizoen 1 trailer:

Seizoen 2 trailer:

Seizoen 3 trailer:

Wat zijn jouw favoriete series op netflix? Let me know!!

Liefs, Demy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *