TIP: Foto op hexagon voor op de muur.

Hey allemaal,

Het is alweer even een tijdje geleden dat ik wat heb laten horen, maar er is veel veranderd in die tijd. Mijn vriend en ik hebben een huisje samen. We wonen sinds zaterdag op ons zelf, het is wel echt wennen joh. Maar we zijn ver klaar op kleine dingen na.

We hebben een tijd geleden ook een mooie wereldkaart op canvas mogen ontvangen, die nu ook bij ons in de hal hangt. Maar we hebben nu weer een leuke samenwerking, maar nu hebben we iets anders uitgekozen namelijk foto op hexagon. We hebben 9 verschillende foto´s uitgekozen van 17×15 cm. En wat zijn ze gaaf geworden!! We zijn er zo ontzettend blij mee.

Het kwam echt heel snel bij ons binnen binnen 2 werkdagen stond de bezorger al voor de deur om het pakketje af te leveren. Het zat in bubbeltjes plastic ingepakt om beschadiging te voorkomen.

We kregen de 9 foto´s die we hadden uitgekozen met plakstrips, een uitlijnblokje en een gebruiksaanwijzing. Het zijn erg fijne plakstrips, en ze blijven ook erg goed zitten. Het uitlijnblokje zorgt er voor dat de verschillende hexagons goed uit lijnen. Je kunt zelf leuke foto´s kiezen, je kunt mooie foto´s van de familie nemen maar ook gewone foto´s die al bestaan zodat je een mooie collage er mee kan maken.

We zijn toen eerst de foto´s op volgorde gaan leggen hoe we het op de muur wilden hebben, zodat we niet nog moeten nadenken en eventueel veranderen als ze al op de muur hangen haha. Daarna hebben we ook de plakkers een aan de bovenkant van de foto geplakt en eentje aan de onderkant. Dan weet je zeker dat ze goed blijven zitten.

Toen hebben wij ze een voor een op de muur geplakt, en we zijn echt zo blij met het eindresultaat. Je kunt het op verschillende manieren hangen, in welke volgorde jij maar wilt en je kunt ze in verschillende collage´s hangen.

Ga je ook binnenkort samenwonen, of wil je je muren opvrolijken in huis? Of wil je dit cadeau geven aan iemand? Misschien wel een leuke tip voor Moederdag! Je krijgt met de kortingscode MP50 50% (geldig tm 1-10-2020) korting op de hexagons maar ook op de andere muchopix: Squares & Circles op www.canvascompany.nl !

Woon jij ook al samen? Of ga je binnenkort samenwonen? Wat hebben jullie aan de muur hangen? Let me know.

XXX Demy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *