Beauty. Home ONDERWERPEN.

Essence: Foundation & Blush.

Hey allemaal,

Afgelopen week ging ik bij de Kruidvat naar binnen, en was mijn favoriete Essence foundation helaas op. Toen dacht ik dan neem ik deze maar eens mee, het leek mij echt een fijne foundation. Ook zag ik deze Blushlighter, en ik wilde deze wel graag uitproberen. Mooie zachte kleur en daar houd ik wel echt van. Benieuwd naar mijn reactie? Lees dan gauw verder.

Qua foundation vind ik het wel heel fijn als hij goed dekt, zodat je ook niet veel hoef te gebruiken. Dat je bijvoorbeeld maar 1 pompje hoef te pakken en dan zo uitsmeren over je gezicht en klaar. Dan doe je best lang met een foundation.

Bij deze foundation: Essence Fresh & Fit; Awake Make-Up, Healthy Glow zit vitamin complex en cranberry water in. Hij blijft 12H zitten. Je krijgt bij deze foundation geen ´masker´ effect, dit is heel fijn want dan zie je niet gauw randen zitten. Dat is namelijk ook echt niet mooi om te zien haha. Deze foundation is heel fijn aan te brengen, hij ruikt ook best lekker haha. Sommige foundations hebben een rare geur er aan zitten.

Je koopt deze foundation bij Kruidvat voor €4,99.

Een blush moet voor mij niet al te heftig zijn gewoon een mooie simpel kleurtje op je wangen, het moet niet te overheersen.

De blush en highlighter lopen in elkaar over. Je brengt ze solo of in combinatie met elkaar aan voor een prachtige look. Je had ze in allerlei verschillende tinten. 01: NUDE TWILIGHT, 02: CORAL SUNSET, 03: CASSIS SUBURST, 04: PEACHY DAWN.

Zelf heb ik de nummer 03: Cassis Sunburst. Je ziet hier hoe hij bij mij op mijn wang is aangebracht, het is een zachte blush die niet te heftig is. Je kan het nog minder maken dan hoe ik hem heb, maar ook een stuk heftiger. Ligt er een beetje aan hoe jij het wilt. Ik ben echt fan van deze blush, dit word echt mijn all-time favorite haha.

Je koopt deze blush bij de Kruidvat voor: €3,89.

Wat is jouw favoriete foundation & blush? Let me know! 🙂

Liefs Demy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *