Hi allemaal,

Het is lang geleden dat ik weer een blog heb geplaatst, maar hier ben ik weer en deze blog is deze keer iets persoonlijker! Lees je mee?

Gisteren was ik bezig met mijn kledingkast op te ruimen en dingen aan te passen die ik bijna niet meer aantrek. Heel veel dingen pasten niet meer, en ik was echt geschrokken haha. Ik dacht echt hier moet ik iets aan gaan doen want anders komt het totaal niet goed.

Ik ben vaker begonnen en het niet doorgezet omdat ik steeds smoesjes ging verzinnen: Oh ik kan dit niet, oh ik moet mee snoepen want kan ik echt niet laten liggen. Maar dat is juist het slechtste wat je kan doen, want dan houd je jezelf alleen maar voor de gek. Als anderen het kunnen, kan ik/jij het ook.

Paar maanden geleden heb ik een plan van Gymjunkies aangeschaft, en ben er sinds vandaag weer goed mee begonnen. Het is echt een heel fijn plan, aangezien je veel gewoon kan eten en alsnog kan je genieten. Je laat een dag het plan los, dat betekent dat je nog lekker iets kan eten. Je moet nog wel wat kunnen ´snoepen´ aangezien je het anders niet goed vol gaan houden!

Ik houd jullie elke week op de hoogte hoe het gaat, hoeveel ik ben afgevallen. Ondertussen zal ik veel lekkere gezonde recepten delen van ontbijt, snacks, lunch en avondeten.

Liefs, Demy!