Wanddecoratie: Meerluiken op Canvas.

Afgelopen weken zijn mijn vriend & ik veel bezig geweest om in huis het een en het ander te veranderen. We hebben een nieuwe tafel gekocht, onze bank is eindelijk binnen gekomen. Alles was eigenlijk wel ver klaar. Alleen zochten we nog iets voor aan onze muur. Aan de andere muren hadden we al schilderijtjes opgehangen, maar voor onze grote lange muur konden we maar niks leuks vinden. Tot we dit tegen kwamen… lees je mee?

Bij fotocadeau.nl hebben ze twee leuke nieuwe producten toegevoegt: collage squares en meerluiken! We wilden eigenlijk al wel een langere tijd iets van een meerluiken aan de muur. Dus de keuze was bij ons snel gemaakt. Wij kozen voor de meerluiken.

Je kunt zelf kiezen hoe groot je het wilt, hoeveel luiken en op wat voor materiaal je het graag wilt. Je hebt dit materiaal als keuze:

  • meerluik canvas
  • meerluik aluminium
  • meerluik forex
  • meerluik karton
  • meerluik plexiglas

Ook heb je verschillende afmetingen:

Wij hebben voor de 150x80cm 5 luiken op canvas gekozen. We hebben ook een ophangsysteem erbij genomen, aangezien dat erg handig is. We hebben een foto van New York uitgekozen.

Het is ook echt heel erg netjes bij ons binnen gekomen. Het zat goed verpakt in bubbel plastic en karton. Ze wilden dat het netjes aan kwam en dat is zeker goed gelukt. Ook weet je hierdoor zeker dat ze er voorzichtig mee om gaan.

Het ophangsysteem wat we erbij kregen is erg fijn. Er zit een beugeltje bij waarmee je hem op kan hangen.

Je kunt zelfs er voor kiezen om een spoedverzending te nemen, dat kost wel wat extra’s maar dan staat het wel binnen 2 dagen al bij je binnen. Zelf had ik hem op spoedverzendig gezet, en bij ons was hij de volgende dag al in huis!

Dit is het resultaat:

We zijn er erg blij mee, en het is ook echt super goede service. Het heeft een snelle levering, en word netjes opgestuurd zodat je zeker weet dat het ook netjes aan komt.

Wil jij ook meerluiken op canvas? Je krijgt op www.fotocadeau.nl 50% korting op meerluiken met de kortingscode: ME50!

Wil je liever de collage squares? Je krijgt op www.fotocadeau.nl 50% korting op de squares met de kortingscode: MP50!

Liefs, Demy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *