Beauty. Cadeautips. Home ONDERWERPEN. ☆ TIPS

NuColour POWERLips Fluid.

Afgelopen week heb ik een nieuwe lipstick aangeschaft: NuColour POWERLips Fluid. Nieuwsgierig? Lees gauw verder.

Als je opzoek bent naar een matte lipstick die niet afgeeft, water &!kissproof is en die ook nog eens lang blijft zitten dan is deze echt de beste. Afgelopen zaterdag heb ik hem s’ochtends rond 08:30 op gedaan en s’avonds rond 21:30 zat hij er nog op.

Het borsteltje van de lipstick voelt heel zacht aan, hij ruikt ook erg lekker. Hij is ook erg makkelijk aan te brengen.

Hoe kun je hem het best aanbrengen? Je moet ervoor zorgen dat je lippen goed schoon zijn. Dat geeft het mooiste resultaat.

Je hebt de POWERLips in 18 verschillende kleuren. De kleur die ik op de foto’s heb aangebracht is de PERSISTANCE.

Het andere allerleukste nieuwtje wat ik jullie mag vertellen is dat ik deze lipstick verkoop. Ook heb ik nog andere leuke producten waar ik binnenkort meer over ga vertellen. Heb je interesse? Stuur me een berichtje op mijn instagram: @livelifebydemy. Dan geef ik je graag alle informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *