Home ONDERWERPEN. Real Talk!

Real Talk! – Hoe het met mij gaat? Waarom zo lang geen blogs? Uitleg.

Het is een lange tijd geleden dat ik weer een blog heb geplaatst. Daarom heb ik vandaag weer een blog voor jullie. Vanaf vandaag zal er een nieuw onderwerp op mijn blog staan: Real Talk! In dit onderwerp ga ik meer persoonlijke verhalen vertellen, verhalen over hoe ik bepaalde dingen ervaar, en mijn afvalproces. Lees gauw verder!

Waarom een tijd gestopt met bloggen?

De redenen waarom dat ik geen blogs meer gepost heb, is omdat ik gewoon niet wist wat ik wilde gaan doen. Natuurlijk heb ik nog mijn baan in de kledingwinkel, maar ik wilde er graag iets leuks naast doen. Ik ben veel bezig met handlettering, en ik dacht waarom ga ik daar niet verder in om eventueel kaarten te gaan maken en die te gaan verkopen.

Nu ben ik daar druk mee bezig maar toch miste ik het bloggen. Nu ben ik na gaan denken waarover ik graag wilden gaan bloggen. En eindelijk ben ik daar aan uit! Beauty producten en persoonlijke dingen.

Hoe gaat het nu met mij?

Ondanks deze rare tijd met corona, gaat het opzich wel goed met me. Nu merk ik dat het bloggen echt een uitlaatklep is, omdat ik dan dingen van me af kan schrijven. Ook heb ik eindelijk de juiste hoeveelheid qua mijn medicijnen voor mijn schildklier en ik voel me top.

Deze week ben ik ook weer begonnen met afvallen, vanochtend begonnen met een grote ronde te wandelen en ik voel me echt een stuk fijner nadat ik dat gedaan heb. Ik wil volgend jaar rond deze tijd gewoon -30 kilo kwijt. Dit gaat me lukken, ik kan het.

Vinden jullie het leuk als ik elke maand een Real Talk schrijf? Laat het me weten in de reacties.

Liefs, Demy.

Ps: Volg je mij al op instagram? @livelifebydemy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *