Het Easy Balance programma; wat is het precies?

Het programma:

Het Easy Balance programma is een programma van 16 weken waarin je je levensstijl gaat verbeteren. Je gaat leren hoe je je maaltijden gaat inplannen, en je gaat aan de slag met onze natuurlijke detox week. Onze programma’s worden ondersteund door natuurlijke gezondheidsproducten. We hebben verschillende soorten programma’s voor ieder doel en ook budget.

De detox week:

De eerste week van ons programma is een Detox week. Deze natuurlijke detox staat volledig in het teken van je lichaam voeden met de juiste voedingsstoffen. De slechte voedingsstoffen die je lichaam niet nodig heeft die vermijd je in deze week. Je gaat dus veel groente, fruit, vis eten. Ook is het belangrijk om 2 liter water te drinken.

Maaltijden plannen:

Bij ons programma ga je ook leren om zelf maaltijden in te plannen, hier in krijg je zeker ook hulp. Wij hebben vanuit het programma zelf een maaltijdplanner die je kunt gaan gebruiken. Je kunt recepten kiezen vanuit onze Facebookgroep zowel ontbijt als lunch en diner. Het plannen is belangrijk, zodat je nadat het programma is afgelopen je het zelf kan gaan doen.

Socials:

Als je start met ons programma dan word je gratis lid van onze Facebook groep. Hierin staan allerlei soorten informatie die je nodig hebt tijdens de 16 weken. Hierin staan ook allerlei verhalen en resultaten van mensen die je voor zijn gegaan. Hierin worden ook leuke tips & e-books geplaatst.

1 op 1 coaching:

Tijdens de 16 weken van het programma heb je een coach waaraan je alles kunt vragen. Ik zal jou begeleiden in deze 16 weken, en er voor zorgen dat je allerlei informatie krijgt om goed van start te gaan. Ik regel voor jou dat de order word geplaatst van de producten. Wij gaan samen aan de slag om aan jouw doelen te werken.

Waar wacht je nog op?

Wacht niet langer, en start vandaag nog! Stuur mij gerust vrijblijvend een berichtje, en ik geef je graag meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *