De Complete Maaltijdshake

De complete is een super fijn product. Aller eerst kan je er vele
verschillende dingen mee maken; een shake, smoothies, pannenkoekjes, muffins, wafels, etc. De shake heeft een hoge biologische waarde plantaardige proteïne, is vezelrijk en heeft een goed balans aan verschillende voedingsstoffen. Daarnaast is hij ook nog eens glutenvrij en bevat het geen kunstmatige kleurstoffen. Het is een volwaardige maaltijd en perfect voor als je wilt afvallen. Je gaat langere tijd aan de slag met de shake, omdat we uitgaan van het creëren van een gezonde levensstijl en geen dieet. Dit omdat wij het bekende jojo-effect willen vermijden en gaan
voor een duurzaam resultaat.

Zelf gebruik ik de shake elke ochtend en als tussendoortje rond 15:00. Vaak maak ik er een shake van met fruit en alpro melk. Het bevat een mix van koolhydraten, eiwitten en vetten, evenals vezels, vitamines en mineralen. De shakes zijn ook glutenvrij en veganistisch.

Wil jij graag starten met ons programma met de shakes, of vrijblijvend meer informatie over ons programma en de producten? Reageer dan onder dit bericht, en ik neem contact met je op!

Liefs, Demy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *