MAAND JULI – Angsten, vakantie & mindset.

Hi allemaal!

Vandaag even een persoonlijk verhaal van mijn kant over hoe de maand Juli is gegaan. De eerste dagen van Juli ben ik begonnen bij m’n nieuwe baan, wat even heel erg wennen is want ik ben van 38 uur naar 12 uur in de week gegaan haha. Ondanks het minder uren is vind ik het wel erg leuk en leer ik veel nieuwe dingen bij.

Ook ben ik in Juli erg gegroeid met mijn mindset, ik schrijf elke dag op waar ik dankbaar voor ben en ook affirmations schrijf ik op. Moet zeggen dat het me echt goed doet, en er echt veel meer bij stil sta dan eerst. Zelf ben ik erg trots op mijzelf dat ik hierin al ben gegroeid, ookal ben ik nog niet waar ik wil zijn.

Ondanks ik erg veel bezig ben met positief zijn, dankbaarheid en affirmations heb ik sinds een paar weken twee angsten gekregen. Ik probeer er zo min mogelijk er mee bezig te zijn, maar dat gaat nogal lastig. Zelf probeer ik het ook van mezelf af te zetten, vandaar dat ik er nu even een blog van maak zodat ik het van me af kan schrijven.

1: Angst voor alleen thuis te zijn.

2: Angst om thuis weg te gaan.

Voor het alleen thuis zijn is zo bizar, ik ben gewoon heel erg paniekerig zodra Wilfred in de ochtend de deur uit gaat. Ik probeer er dan niet mee bezig te zijn, en dus een power hour mee te pakken met het team. Eerst ging ik ook vaak nog even naar de winkel ook al was het niet nodig, ik ging dan onzin dingen halen om de angst even te vergeten.

Maar het volgende is dus dat ik het nu verschrikkelijk vind om thuis weg te gaan, dit heb ik alleen als Wilfred niet thuis is. Als ik om 13:00 moet gaan werken sta ik wanneer ik me moet omkleden te trillen met tranen in mijn ogen, en als ik dan wegga controleer ik alles wel 100 keer. Eenmaal op het werk denk ik er dan gelukkig niet meer aan.

Zelf vind ik het zo balen aangezien de positiviteit en dankbaarheid nu zo goed gaan bij me, en dan krijg ik dit er nu naast terwijl ik dit helemaal niet wil.

Nu wil ik weten of er meer mensen dit hebben of gehad hebben? Iemand tips wat ik kan doen?

Liefs, Demy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *